Wie zijn we achter Stars?

Graag wil ik me even persoonlijk aan u voorstellen: 

Mijn naam is Debby van der Heiden ,Geboren in 1983, 

Jonge Zeeuwse Goud- en Zilversmid. 

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Vakschool in Schoonhoven, en heb daar met succes de opleidingen tot Goud- en Zilversmid/Ondernemer afgerond. 

Na mijn studie ben ik terug gekeerd naar mijn geboortestad Terneuzen in Zeeuws Vlaanderen om daar mijn beroep te gaan uitoefenen. 

Eenmaal terug in Terneuzen, werd me een bijouterie ter overname aangeboden, en daaruit werd het idee geboren, om een winkel te beginnen met leuke Sieraden, Mode- en Luxe artikelen voor iedereen , en elk budget. 

Van hippe sjaaltjes en dames tassen, tot exclusief voor u ontworpen Gouden en Zilveren sieraden, Unieke Trouwringen, 

Geboorte geschenken en uiteraard het vakkundig Herstellen, Restaureren en Vermaken van alle Goud - en Zilverwerk. 

Zoals u wellicht zelf ook al eens ervaren heeft , gaat het er bij de juwelier vaak wat stijfjes aan toe, en kunnen ze u vaak niet meer dan een standaard collectie en een beperkte service bieden. 

Daarom wil ik graag laten zien dat het ook anders kan , en kunt u bij ons terecht , om in een ontspannen, ongedwongen sfeer, eens rustig rond te kijken, en vrijblijvend te informeren naar de vele mogelijkheden. 

Op deze site vind u verder informatie over het Goud- en Zilversmids vak, en diverse foto's van recente opdrachten, reparaties, meesterstuk school, stage opdrachten e.d. 

Ik hoop u hiermee een beeld te kunnen geven van mij en mijn winkel, en nodig u van harte uit, om eens een kijkje te komen nemen! 

Vriendelijke groet Debby.

Debby van der Heiden

 

 Goud en zilversmid.