Handgemaakte sieraden

 

Handgemaakte sieraden hebben allemaal hun eigen verhaal. Ze ontstaan uit een idee, herinnering of gedachte. Wij verkopen sieraden in alle soorten en maten. Zo verkopen wij armbanden, colliers, edelstenen, hangers, oorbellen, ringen en sets. Het zijn stuk voor stuk unieke sieraden. Neem zeker een kijkje om te zien of er iets tussen zit voor u. Heeft u een eigen idee, dan kunt u dit ook altijd met ons bespreken. Neem vooral contact met ons op en we kijken samen wat er mogelijk is.

Tijdloze sieraden 

 

De sieraden die wij verkopen zijn van echt goud en zilver gemaakt. Ze gaan dus lang mee en blijven er prachtig uitzien. U kunt bij ons ook terecht om goud en zilver in te leveren. Wij gaan dan samen bij ons op locatie in Terneuzen kijken wat wij voor moois kunnen maken van uw oude goud en zilver. Wij zouden het goud of zilver om kunnen smelten om er uiteindelijk een totaal nieuw sieraad van te maken. 

We beginnen door te kijken naar het materiaal dat u heeft meegenomen. Vervolgens gaan wij bespreken wat wij van dit materiaal kunnen maken en wat uw wensen zijn. Om te zorgen dat wij hetzelfde beeld voor ogen hebben gaan wij vervolgens schetsen. Zo kunnen wij op papier komen tot een prachtig nieuw sieraad. Als we het over alles eens zijn kunnen wij uw goud of zilver gaan omtoveren tot een nieuw sieraad. Op maat gemaakte sieraden zijn niet voor even, maar een herinnering voor het leven. Wij willen iedereen helpen om de perfecte sieraden te krijgen, waardoor u zich speciaal voelt. Heeft u nog oud goud of zilver liggen waar u graag een nieuw sieraad van wilt laten maken? Neem dan contact met ons op en wij kijken of u naar Terneuzen kunt komen of wij misschien wel naar u.

 

 

Handgemaakte sieraden van hoge kwaliteit

 

De sieraden die wij aanbieden hebben wij zelf met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle sieraden uniek en van hoge kwaliteit zijn. Wij maken deze sieraden met liefde en vakmanschap. U kunt ervoor kiezen om sieraden te bestellen op de webshop. Deze hebben wij van te voren al gemaakt en zijn makkelijk te bestellen. Heeft u nog een speciaal idee voor een sieraad, dan kunnen wij daar ook bij helpen. Samen kunnen wij in gesprek gaan om te kijken naar wat er mogelijk is. Wij zullen schetsen maken en u kunt dan aangeven of dat ook het sieraad is dat u wilt. Als wij hier samen zijn uitgekomen gaan wij aan de slag met het vormgeven van het door u gekozen sieraad. 

 

 

 

 

 

 

Handgemaakte sieraden