Trouwring ontwerpen

 

Een bruiloft is een bijzondere gebeurtenis en dat moet gevierd worden met unieke sieraden. Het vinden van de juiste ringen kan een hele zoektocht zijn, want niks zal precies zijn wat u in gedachten had. Tenzij u een ring komt ontwerpen bij edelsmederij Stars. Wat betreft de service heeft u bij ons voldoende keuze. Zo kunt u ervoor kiezen om op afspraak bij ons in Terneuzen langs te komen. Als u liever uw perfecte ring ontwerpt in een vertrouwde omgeving en zonder het huis te verlaten, dan kunt u ervoor kiezen dat wij bij u aan huis langskomen. Uw trouwring ontwerpen kunnen wij namelijk prima bij u thuis!

Tijdloze sieraden 

 

De sieraden die wij verkopen zijn van echt goud en zilver gemaakt. Ze gaan dus lang mee en blijven er prachtig uitzien. U kunt bij ons ook terecht om goud en zilver in te leveren. Wij gaan dan samen bij ons op locatie in Terneuzen kijken wat wij voor moois kunnen maken van uw oude goud en zilver. Wij zouden het goud of zilver om kunnen smelten om er uiteindelijk een totaal nieuw sieraad van te maken. 

We beginnen door te kijken naar het materiaal dat u heeft meegenomen. Vervolgens gaan wij bespreken wat wij van dit materiaal kunnen maken en wat uw wensen zijn. Om te zorgen dat wij hetzelfde beeld voor ogen hebben gaan wij vervolgens schetsen. Zo kunnen wij op papier komen tot een prachtig nieuw sieraad. Als we het over alles eens zijn kunnen wij uw goud of zilver gaan omtoveren tot een nieuw sieraad. Op maat gemaakte sieraden zijn niet voor even, maar een herinnering voor het leven. Wij willen iedereen helpen om de perfecte sieraden te krijgen, waardoor u zich speciaal voelt. Heeft u nog oud goud of zilver liggen waar u graag een nieuw sieraad van wilt laten maken? Neem dan contact met ons op en wij kijken of u naar Terneuzen kunt komen of wij misschien wel naar u.

 

 

Een echte speciale ring

 

U kunt een afspraak maken via de mail, telefoon of per app. Vervolgens kunnen wij bespreken wat de volgende stap is. Als u ervoor kiest om service aan huis te krijgen, dan komen wij graag langs met onze haal- en brengservice. Woont u in Terneuzen? Dan heeft u geluk, want wij komen gratis langs bij u zonder voorrijkosten. Als u buiten Terneuzen woont geen probleem. Wij komen nog steeds langs alleen met 30 cent per kilometer als voorrijkosten. 

Als we eenmaal bij u zijn aangekomen, dan kan het praten en ontwerpen beginnen. Eerst willen wij graag uw ideeën horen en u iets beter leren kennen. Zo kunnen wij een betere inschatting maken over wat voor ontwerp goed bij u past. Vervolgens gaan wij schetsen en ontwerpen. Wij laten u verschillende voorbeelden zien en blijven net zo lang schetsen tot wij een ontwerp hebben gevonden waar u zeer tevreden mee bent. Het is tenslotte toch de belangrijkste ring die u waarschijnlijk ooit zult dragen.

 

 

 

 

 

Uw eigen trouwring ontwerpen

 

Het fijne aan zelf een trouwring ontwerpen is dat het nooit te gek kan. Wat u in uw hoofd heeft kan werkelijkheid worden. U hoeft niet honderden winkels af te gaan op zoek naar iets wat lijkt op uw idee. U krijgt de kans om de ring echt perfect te maken, dat u met trots altijd deze prachtige ring kan dragen. Wetende dat niemand anders deze ring heeft, geeft het ook een extra speciale laag. Het is echt uw ring en alleen uw ring. Wacht dus niet langer en ga samen met ons aan de slag om een ring te maken die u voor altijd laat herinneren aan een geweldige dag. Neem snel contact met ons op en wie weet gaat u straks trouwen met de mooiste ringen die u ooit heeft gezien.

 

 

 

 

 

Trouwring ontwerpen