Trouwring ontwerpen

 

De trouwring is een sieraad dat symbool staat voor de liefde tussen u en uw partner. Bovendien vormt de trouwring een herinnering aan uw trouwdag. Een trouwring is dus een bijzonder sieraad vanwege de betekenis. Een trouwring mag echter ook best een bijzondere uitstraling hebben. De bedoeling is immers dat u de ring de rest van uw leven blijft dragen. Wilt u een bijzondere trouwring? Laat in dat geval uw trouwring ontwerpen door Edelsmederij Stars! Wij helpen u graag bij het maken van een ontwerp op basis van uw wensen.

Een unieke trouwring ontwerpen

Bij Edelsmederij Stars maken we uitsluitend unieke sieraden. Vandaar dat u het ontwerpen van een trouwring ook uitstekend aan ons kunt overlaten. Als goud- en zilversmid zijn we in staat om de mooiste trouwringen voor u te ontwerpen. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Bekijkt u dan eens ons portfolio. Zo krijgt u namelijk een goede indruk van het soort sieraden dat wij voor u kunnen maken. Uiteraard zorgen we ervoor dat u een unieke trouwring ontvangt en houden we rekening met al uw persoonlijke wensen. Zo krijgt u een trouwring die ook echt bij u past!

Een trouwring ontwerpen, hoe werkt dat?

Als u ons de opdracht geeft om uw trouwring te ontwerpen, dan zullen we altijd de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen. Op basis daarvan kunnen we een eerste ontwerp gaan uittekenen. Gaat u akkoord met het ontwerp, dan zullen we de trouwring voor u realiseren. Zo ontvangt u gegarandeerd een mooi en uniek sieraad waar u nog jarenlang van kunt genieten!

Reparatie en restauratie van uw trouwring

Ook wanneer u al een trouwring heeft, maar deze wilt laten repareren of restaureren, bent u bij ons aan het juiste adres. Als juwelier in Terneuzen kunnen we de maat van uw trouwring aanpassen, maar we zijn ook in staat om andere reparaties uit te voeren. Glimt uw trouwring bijvoorbeeld niet meer zo mooi als voorheen? Maak ook dan een afspraak, zodat we voor u aan de slag kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat uw trouwring er weer als nieuw uit komt te zien.

Een afspraak maken

Wilt u een trouwring ontwerpen of heeft u een ander uniek sieraad in gedachten? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Heeft u nog vragen over onze werkwijze en de mogelijkheden? Neem ook dan gerust contact met ons op!

 

 

 

 

Trouwring ontwerpen