Wie zijn we achter Stars?

Graag wil ik me even persoonlijk aan u voorstellen: 

Mijn naam is Debby van der Heiden een Jonge Zeeuwse Goud- en Zilversmid, geboren in 1983, in Terneuzen. 

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Vakschool in Schoonhoven, en heb daar met succes de opleidingen tot Goud- en Zilversmid/Ondernemer afgerond. 

Na mijn studie ben ik terug gekeerd naar mijn geboortestad Terneuzen in Zeeuws Vlaanderen om daar mijn beroep te gaan uitoefenen. 

Eenmaal terug in Terneuzen, werd me een bijouterie ter overname aangeboden, en daaruit werd het idee geboren, om een winkel te beginnen met leuke Sieraden, Mode- en Luxe artikelen voor iedereen, en elk budget. 

Nu we een aantal jaren verder zijn hebben we toch een aantal dingen veranderd, zo is er een prachtige webshop bijgekomen, we hebben afscheid genomen van het pand in winkelcentrum zuidpolder, en zo hebben we besloten dat we onze diensten bij de mensen thuis gaan aanbieden en via internet.

 

Zoals u wellicht zelf ook al eens ervaren heeft , gaat het er bij de juwelier vaak wat stijfjes aan toe, en kunnen ze u vaak niet meer dan een standaard collectie en een beperkte service bieden. 

Daarom wil ik graag laten zien dat het ook anders kan, de service is nu nog gerichter want ik kom bij u thuis de opdracht of reparatie bespreken zo kunt u vrijblijvend informeren naar de vele mogelijkheden. 

Op deze site vind u verder informatie over het Goud- en Zilversmids vak, en diverse foto's van recente opdrachten, reparaties, meesterstuk school, stage opdrachten e.d. 

Ik hoop u hiermee een goed beeld te kunnen geven van mij en mijn en de diensten die ik aanbied, ik nodig u van harte uit, om eens een kijkje te nemen op de site! 

Vriendelijke groet Debby.

Debby van der Heiden

 

 Goud en zilversmid.