Unieke sieraden

 

Sieraden maken uw outfit compleet, laten zien wie u bent en hebben vaak een diepere betekenis. Vandaar dat er behoefte kan zijn aan unieke sieraden. Een sieraad dat écht bij u past en aansluit op uw persoonlijke wensen. Een uniek sieraad begint bij een herinnering, een gedachte of een idee. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw sieraad en kunnen het sieraad ook op ambachtelijke wijze voor u realiseren. Als goud- en zilversmid heeft Edelsmederij Stars zich gespecialiseerd in handgemaakte sieraden. Wanneer u een sieraad bij ons bestelt, dan weet u dus zeker dat het op maat voor u gemaakt wordt.

Waarom unieke sieraden?

We geven onze sieraden vaak symbolische betekenissen en veel sieraden staan in het teken van een bepaalde herinnering. Zoek je een bijzonder sieraad voor een bijzondere gebeurtenis? Dan helpen wij u graag met het ontwerpen van unieke sieraden! Wij kunnen onder meer een trouwring ontwerpen, maar ook voor andere bijzondere sieraden bent u bij ons aan het juiste adres. Sieraden hoeven overigens niet altijd een betekenis te hebben. We dragen sieraden ook vanwege de uitstraling. Ook wanneer u gewoon een mooi en uniek sieraad wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe wij uw unieke sieraden ontwerpen

Wij ontwerpen unieke sieraden aan de hand van uw persoonlijke wensen. Voordat we aan de slag gaan, nemen we de tijd om uw wensen in kaart te brengen. Zodra we een goed beeld van uw wensen hebben, kunnen we beginnen met het ontwerpen van de sieraden. Nadat u akkoord gaat met het ontwerp, zullen we de unieke sieraden met de hand voor u maken. Omdat wij al onze sieraden op basis van uw persoonlijke wensen ontwerpen en de sieraden vervolgens met de hand maken, krijgt u bij ons altijd unieke sieraden. Bent u benieuwd wat voor sieraden we eerder gemaakt hebben voor onze klanten? Bekijkt u dan eens ons portfolio.

 

Als goud- en zilversmid zijn we overigens ook in staat om uw sieraden te repareren of te restaureren. Mocht u dus in het bezit zijn van sieraden die niet meer in perfecte conditie zijn, dan kunt u altijd besluiten om ons te benaderen.

Hoe wij uw unieke sieraden ontwerpen

Wilt u graag unieke sieraden laten maken die aan al uw wensen voldoen? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Zo kunnen we uw wensen in kaart brengen en op basis daarvan de mooiste sieraden realiseren! Ook wanneer u nog vragen heeft over onze mogelijkheden, raden we u aan om contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

Unieke sieraden