Unieke sieraden

 

Het dragen van unieke sieraden kan u extra zelfvertrouwen geven en ervoor zorgen dat u lekkerder in uw vel zit. Sieraden zijn de make up voor het lichaam en kunnen uw outfit helemaal af maken. Welke sieraden u ook mooi vindt, bij ons slaagt u gegarandeerd. Neem een kijkje naar onze prachtige armbanden of onze onweerstaanbare ringen. Heeft u echt nieuwe oorbellen nodig? Dan heeft u geluk! Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan oorbellen, van goud tot zilver wij hebben het allemaal. Er zijn veel verschillende hangers en knopjes om elke outfit weer een andere look te geven. Neem snel een kijkje in het assortiment en vind uw nieuwe sieraden.

Maak uw outfit compleet

Een outfit is pas compleet als het is voorzien van sieraden. Elke saaie outfit kan hip gemaakt worden met de juiste sieraden. Ideaal voor u zijn onze setjes. Deze combinatie van ketting en oorbellen maken wij als goudsmid in Terneuzen. Neem snel een kijkje om te zien welke sieraden u wilt dragen bij uw outfit de volgende keer.

Er is niets vervelender dan als uw lievelings- sieraad kapot gaat. U weet niet wat u nu moet doen, want u droeg dit sieraad altijd. Misschien is hij niet meer te koop of hecht u bijzondere waarde aan dit sieraad. Wees niet bang, want hier kunnen wij u ook mee helpen. Kom zeker een keer op afspraak langs bij ons op locatie in Terneuzen en wie weet kunnen wij uw kapotte sieraad weer als nieuw maken. Wacht dus niet langer en neem bij een kapot sieraad direct contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om u te helpen.

Unieke sieraden om mee te stralen;

 

Als u bij ons unieke sieraden aanschaft weet u zeker dat deze uniek zijn. Wij maken graag handgemaakte sieraden op maat en als u een idee heeft voor een sieraad willen wij hier graag over praten. U kunt zelf met tekeningen komen als voorstel of schetsen laten maken door ons. Wat u ook wil wij maken custom work voor u. 

Heeft u interesse om werk dat wij eerder hebben gedaan te bekijken? Neem dan een kijkje in ons portfolio. Hier zijn prachtige sieraden te vinden die wij voor eerdere klanten hebben ontworpen en gemaakt. Wilt u ook zo iets prachtigs in uw bezit hebben? Mail, bel of app ons dan snel en wij kunnen binnenkort samen gaan zitten om te praten over uw wensen en de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

Unieke sieraden